Preus 2024

 

 

 

 

1- NO SERVIM ESMORZARS, però sóm a dins del poble i a prop hi ha bars on es pot esmorzar, dinar o sopar be i a bon preu.

 

 

 

2- TOTES LES HABITACIONS TENEN UN PREU ELS DIES FEINERS I UN ALTRE ELS DIES FESTIUS (Consulteu la relació al gràfic superior). ALS ALLOTJAMENTS PER ACTIVITATS D’ OCI O LLEURE  ELS APLIQUEM ÚNICAMENT LA TARIFA DE FESTIUS.

 

 

 

3- EL PREU DE LES HABITACIONS ÉS MÉS ECONÒMIC PELS CLIENTS QUE ES QUEDIN MÉS D’UNA NIT I NO VULGUIN QUE FEM LLITS L’ENDEMÀ DE CADA PERNOCTACIÓ (veure les diferències de preu al gràfic superior).

 

 

-Els mesos de JUNY, JULIOL i AGOST, les vigílies de festa, per Setmana Santa i la quinzena de Nadal a Reis apliquem únicament la TARIFA DE FESTIUS

 

 

-Els preus inclouen el 10% d’IVA i els 60 cèntims per persona/nit de l’Impost Turístic, excepte els llits plegables infantils que no el paguen).

 

 

-HORARI: obert cada dia, de 5 de la tarda a 9 del vespre. Fora d’aquest horari només atenem a clients amb RESERVA PRÈVIA.

 

 

-Garatge: COTXES preu/nit feiners i festius 5€ (IVA inclòs) / MOTOS preu/nit feiners i festius 3€ (IVA inclòs).

 

 

HABITACIONS.-

-Habitació nº 1 (planta baixa)triple, que es pot convertir en quàdruple afegint-hi un llit plegable (infantil o adult).
-Habitació nº 9 (2a planta)doble, dos llits junts o separats.
-Habitacions nº 10 i 11 (2a planta)dobles-suite, una amb llit de matrimoni i l’altra amb dos llits junts o separats, que es poden convertir en triples afegint-hi un llit plegable
-Habitacions nº 7 i 8 (2a planta)individuals. 

 

-Totes les habitacions tenen llum naturalbany propiclimatitzador (aire calent o fred, regulable a través de comandament a distància ), TV amb TDT i Wifi (connexió gratuïta a Internet).
-Calefactor temporitzat d’aire calent en tots els banys.
-Extractor d’olors automàtic als banys de totes les habitacions.

-L’hotel és un espai lliure de fum i la legislació no hi permet FUMAR

 

 

3 HABITACIONS AMB CUINA i 1 MINI-APARTAMENT.- 

Veure característiques i condicions a la llista de preus d’inici d’aquesta pàgina.

 

 

CANCEL.LACIONS. Hom pot cancel·lar la reserva d’una habitació amb 15 dies d’antelació, ò 20 dies si són dues, o més habitacions. Si ha fet paga i senyal i ja no pot cancel.lar la reserva per trobar-se fora de plaç podrà descomptar-la del cost de qualsevol allotjament a l’Hotelet en el termini de mig any des de la data de cancel·lació, però NO EN PODRÀ RECLAMAR LA DEVOLUCIÓ EN METÀL.LIC.