Preus 2024

 

 

 

 

1- NO SERVIM ESMORZARS, però sóm a dins del poble i a prop hi ha bars on es pot esmorzar, dinar o sopar be i a bon preu.

 

 

 

2- TOTES LES HABITACIONS TENEN UN PREU ELS DIES FEINERS I UN ALTRE ELS DIES FESTIUS (Consulteu la relació al gràfic superior). ALS ALLOTJAMENTS PER ACTIVITATS D’ OCI O LLEURE  ELS APLIQUEM ÚNICAMENT LA TARIFA DE FESTIUS.

 

 

 

3- EL PREU DE LES HABITACIONS ÉS MÉS ECONÒMIC PELS CLIENTS QUE ES QUEDIN MÉS D’UNA NIT I NO VULGUIN QUE FEM LLITS L’ENDEMÀ DE CADA PERNOCTACIÓ (veure les diferències de preu al gràfic superior).

 

 

-Aquests preus inclouen el 10% d’IVA i els 60 cèntims per persona/nit de l’Impost Turístic, excepte els llits plegables infantils que no el paguen).

 

 

-HORARI: obert cada dia, de 5 de la tarda a 9 del vespre. Fora d’aquest horari només atenem a clients amb RESERVA PRÈVIA.

 

 

-Garatge: COTXES preu/nit feiners i festius 5€ (IVA inclòs) / MOTOS preu/nit feiners i festius 3€ (IVA inclòs).

 

 

HABITACIONS.-

-Habitació nº 1 (planta baixa)triple, que es pot convertir en quàdruple afegint-hi un llit plegable (infantil o adult).
-Habitació nº 9 (2a planta)doble, dos llits junts o separats.
-Habitacions nº 10 i 11 (2a planta)dobles-suite, una amb llit de matrimoni i l’altra amb dos llits junts o separats, que es poden convertir en triples afegint-hi un llit plegable
-Habitacions nº 7 i 8 (2a planta)individuals. 

 

-Totes les habitacions tenen llum naturalbany propiclimatitzador (aire calent o fred, regulable a través de comandament a distància ), TV amb TDT i Wifi (connexió gratuïta a Internet).
-Calefactor temporitzat d’aire calent en tots els banys.
-Extractor d’olors automàtic als banys de totes les habitacions.

-L’hotel és un espai lliure de fum i la legislació no hi permet FUMAR

 

 

3 HABITACIONS AMB CUINA i 1 MINI-APARTAMENT.- 

Veure característiques i condicions a la llista de preus d’inici d’aquesta pàgina.

CANCEL.LACIONS. Hom pot cancel·lar qualsevol reserva amb 15 dies d’antelació, ò 20 dies si és una reserva de grup. Si ha fet paga i senyal podrà descomptar-la del cost de qualsevol allotjament a l’Hotelet en el termini d’un any des de la data de cancel·lació però NO EN PODRÀ RECLAMAR LA DEVOLUCIÓ EN METÀL.LIC. Les cancel·lacions fora de termini comporten la PÈRDUA de qualsevol pagament lliurat a compte.